Princess airfryer - 182068

Med Princess airfryer – 182068 kan du tilberede sprøde og lækre retter med minimal olie. Spar tid og kalorier uden at gå på kompromis med smagen. Ideel til en sundere livsstil.

Princess airfryer – 182068

Del :

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Princess airfryer – 182068 er en alsidig og brugervenlig køkkenmaskine, der gør det muligt at tilberede en bred vifte af retter med minimal brug af olie. Denne model er designet til at gøre madlavning sundere og mere bekvem, uden at gå på kompromis med smagen. Med en kapacitet på 4,5 liter er den ideel til både små og store husholdninger.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne airfryer er dens hurtige opvarmningstid. Takket være den kraftige motor på 1500 watt kan du hurtigt opnå den ønskede temperatur, hvilket sparer tid i køkkenet. Den justerbare termostat giver dig mulighed for at vælge præcis den temperatur, der passer til din ret, fra 80°C til 200°C.

Brugervenligheden er i top med det digitale touchpanel, der gør det nemt at indstille tid og temperatur. Derudover har den en timerfunktion, der kan indstilles op til 60 minutter, hvilket giver dig fuld kontrol over tilberedningen. Når tiden er gået, slukker maskinen automatisk, hvilket øger sikkerheden og forhindrer overtilberedning.

Rengøring er en leg med denne model, da både kurven og den aftagelige skuffe er belagt med non-stick materiale og kan vaskes i opvaskemaskinen. Dette gør det nemt at holde airfryeren ren og klar til næste brug.

Designet er moderne og kompakt, hvilket gør det nemt at finde plads til den på køkkenbordet. Den sorte farve med sølvdetaljer passer ind i de fleste køkkener og tilføjer et stilfuldt touch.

En anden fordel ved denne airfryer er dens alsidighed. Udover at friturestege kan den også bruges til at bage, grille og stege, hvilket gør den til en multifunktionel enhed i køkkenet. Dette åbner op for mange kulinariske muligheder og gør det nemt at eksperimentere med forskellige opskrifter.

Samlet set er Princess airfryer – 182068 en pålidelig og effektiv køkkenmaskine, der gør det muligt at tilberede lækre og sunde måltider med minimal indsats. Dens brugervenlige funktioner og nemme rengøring gør den til et godt valg for både nybegyndere og erfarne kokke.

Specifikationer

  • Kapacitet: 4,5 liter
  • Effekt: 1500 watt
  • Temperaturområde: 80°C til 200°C
  • Timer: Op til 60 minutter
  • Digitalt touchpanel
  • Non-stick belægning
  • Opvaskemaskine-sikre dele
  • Farve: Sort med sølvdetaljer